دعوت از کلیه اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان محترم دانشگاه در کلیه مقاطع تحصیلی جهت ارائه ایده

کد خبر: 15902    1397/03/28

از کلیه اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان محترم دانشگاه در کلیه مقاطع تحصیلی دعوت می‌نماید، چنانچه ایده نوآورانه قابل‌تبدیل به محصول و یا خدمات جدید باقابلیت تجاری‌سازی داشته و تمایل به ورود به فرآیند پذیرش در دوره‌های پیش رشد و رشد رادارند، می‌توانند به وب‌سایت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه به آدرس Roshd.basu.ac.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم درخواست پذیرش ایده محوری اقدام نمایند. ایده‌های ارائه‌شده پس از بررسی و پذیرش در شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه می‌توانند علاوه بر استقرار در مرکز رشد و کارآفرینی از سایر حمایت‌های لازم ازجمله حمایت مالی، خدمات مشاوره‌ای، فنی، تخصصی و پشتیبانی جهت اجرایی نمودن ایده‌های خود بهره‌مند گردند.