سومین جلسه کمیته کارآفرینی دانشگاه

کد خبر: 16029    1397/04/25

سومین جلسه کمیته کارآفرینی دانشگاه در تاریخ ۱2/4/۱۳۹۷ و با حضور ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضاء در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید. در این نشست معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیر مرکز رشد و کارآفرینی توضیحات و گزارشاتی از اقدامات صورت گرفته و برنامه های آتی مرکز کارآفرینی و همچنین ضرورت بازمهندسی فعالیت های دانشگاه در جهت حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم(کارآفرین) ارائه نمودند. ریاست دانشگاه نیز ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط معاونت پژوهش و فناوری و مدیریت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه در جهت تقویت حوزه فناوری و تکمیل زنجیره کارآفرینی و فناوری دانشگاه، در رابطه با اهمیت و ضرورت توجه به مباحث کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان سخنانی را بیان داشتند و بر ضرورت اطلاع رسانی بهتر فعالیت های صورت گرفته و در دست انجام اشاره نموده و اهداف و برنامه تهیه شده برای حوزه کارآفرینی دانشگاه را مطلوب ارزیابی نمودند و خواستار اجرایی نمودن برنامه های مربوطه از ابتدای سالتحصیلی جدید در دانشگاه شدند.

در ادامه اعضاء کمیته نقطه نظرات خود را جهت تقویت فعالیت های کارآفرینی در دانشگاه و نحوه اجرای بهتر و موثرتر برنامه های تهیه شده بیان داشتند و مقرر شد بحث تشکیل صندوق مالی حمایت از علم و فناوری در دانشگاه توسط معاونت پژوهش و فناوری پیگیری و اقدامات لازم جهت تاسیس آن صورت پذیرد.