همايش و كارگاه آموزشي با موضوع بيماريهاي مشترك بين حيوانات و انسان منتقله از ناقلين

کد خبر: 16262    1397/06/25

برگزاري همايش و كارگاه آموزشي با موضوع بيماريهاي مشترك بين حيوانات و انسان منتقله از ناقلين

دانشكده ي پيرادامپزشكي دانشگاه بوعلي سينا با همكاري اساتيدي از دانشگاه هاي باري ايتاليا و ديويس كاليفرنيا، دانشگاه هاي علوم پزشكي همدان و تهران، انستيتو پاستور ايران و سازمان دامپزشكي كشور در تاریخ 17 – 15 مهر ماه سال 1397 نشست علمي بين المللي با موضوع بيماريهاي مشترك بين حيوانات و انسان منتقله از ناقلين به همراه كارگاه آموزشي اصول معاينه و نمونه برداري اختصاصي گوشتخواران براي بيماري هاي منتقله از ناقلين را برگزار مي نمايد. علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر در مورد ثبت نام و شركت به   www.zoonoses.basu.ac.ir مراجعه فرمايند.