امضای تفاهم نامه با دانشگاه باری-ایتالیا

کد خبر: 16407    1397/07/17

در راستای ارتقای سطح همکاری های علمی بین المللی و بهره‌مندی ازتجارب و ظرفیت دانشگاه‌های معتبرخارجی، رؤسای دو دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه باری آلدومورو (University of Bari Aldo Moro – UniB) درایتالیاتفاهم نامه همکاری امضا کردند.

دکتر یوسف آرام، مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بوعلی سینا، با اعلام این خبر افزود: این تفاهم نامه که با هدف گسترش تبادلات علمی، آموزشی، پژوهشی وفناوری به امضای مشترک دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا و دکتر آنتونیو فلیس اریکچیو، رئیس دانشگاه باری رسیده است، متضمن برنامه های راهبردی جهت تشویق وحمایت از پروژه های مشترک بین دوکشور، تبادل استادان، دانشمندان، کارشناسان و دانشجویان، آموزش های حرفه ای، برگزاری همایش ها وکنفرانس های مشترک می باشد.

دانشگاه باری آلدو مورو  یک دانشگاه دولتی جوان واقع در پایتخت تاریخی باریدر دریای آدریاتیک است. این دانشگاه به عنوان یکی از بزرگترین جوامع دانشگاهی ایتالیابا60,000 دانشجو و محقق، متعهد به برتری در آموزش و پژوهش در میان مؤسسات عالی در جنوب ایتالیا بوده و تمرکز خاصی بر تحقیقات انجام شده در سطح دکترا دارد. در رنکینگ جهانی، این دانشگاه در بین دانشگاه های رتبه  401 تا 500 قرار گرفته است.