جلسه مدیران شرکت ها و هسته های پذیرش شده با مدیریت و کارشناسان مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه

کد خبر: 17991    1397/11/28

*در روز پنجشنبه مورخ 25/11/1397، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه  میزبان مدیران هسته های فناور و شرکت هایی بود که در طی 6 ماه گذشته در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه پذیرفته و مستقر گردیده اند. این نشست در ساعت 10:30 و در محل سالن جلسات مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه به منظور آشنایی شرکت ها و هسته ها با وظایف و اختیارات مرکز و خدمات قابل ارائه و حمایت های مرکز از واحدهای پذیرش شده، برگزار گردید.

*در ابتدای نشست مدیریت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی به مدیران شرکت ها و هسته های یاد شده به تشریح دستور کار جلسه، وظایف، اختیارات، خدمات و امکانات قابل ارائه به هسته ها و شرکت های مستقر در مرکز پرداختند و توضیحات مبسوطی در این خصوص ارائه نمودند.

*در ادامه مدیران هسته ها و شرکت های حاضر در نشست به معرفی ایده محوری و محصولات تولیدی و خدمات قابل ارائه خود پرداخته و توضیحاتی در خصوص توانمندی ها و ایده محوری در دست اجراء ارائه نمودند و به بیان تجربیات خود در این زمینه پرداخته و در مواردی نیز به سوالات سایر حاضرین و درخواست های آنان جهت همکاری و تعامل بیشتر پاسخ دادند.

*اعضای حاضر در جلسه در ادامه به بیان مشکلات پیش رو در خصوص پیش برد ایده محوری و مشکلات تامین مالی، بازاریابی محصولات و خدمات، استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه و تعرفه بالای آن و تخفیف اندک داده شده در سقف 40% پرداخته و پیشنهادات و درخواست های خود از مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه را بیان داشتند.

*در ادامه مدیریت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه ضمن جمع بندی درخواست ها و نقطه نظرات مطرح شده به پاسخگویی به سوالات و دغدغه های حاضرین در نشست، پرداخته و به تشریح پیگیریهای مرکز و حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص رفع مشکلات پیش روی هسته ها و شرکت های فناور و اقدامات انجام شده در راستای تکمیل چرخه ایده تا محصول در دانشگاه اشاره نمودند.

*در پایان مقرر گردید این جلسات برای تبادل نظر و پیگیری پیشنهادات و مشکلات مطرح شده  هر سه ماه یکبار تشکیل گردد و همچنین مقرر شد واحدهای مستقر پیشنهادات مطرح شده  خود را جهت بهبود خدمات قابل ارائه توسط مرکز به صورت مکتوب و حداکثر تا تاریخ 30/11/97 جهت جمع بندی و انعکاس آن به معاونت های مرتبط در دانشگاه و سایر اقدامات و پیگیری های لازم به کارشناسان مرکز تحویل دهند.

این نشست در ساعت 12  و 40 دقیقه با ذکر صلوات پایان یافت.